Thursday, April 7, 2011

Movinggg ;)

Moving to


HERE


sebab , blogspot yan baru nih best lagi kot . theee ;)

okayy people ;)

Monday, April 4, 2011

ABPBH 2010


Nak cerita jugaaakk pasal ABPBH kan kau neh , sebookk ajerk ;) hahahaha . kesahhh !

Okayy Tahniah En.Shaheizy Sam ;) Anda memang sangat layak **
aku vote jugak , tapi tak penah hantar , hampeh , teeet

Tahniah jugak kepada semua pemenang ;)
ABP Semalam
-Lawak gilak kot pengacara tiga orang tu .
-Adiraaa comel -
Ashraf Muslim kacakk gila okayy ,

-Yeeee shahir buat lawak pulak , tapi comel ;)
-Baju ana rafali cantik
-Aaron aziz comel gilaa kot, masa die tengah cakap tepon ;)
-Cantik ohh Irma hasmie pakai tudung ;)
-Baju dynas,liyana jasmy cantik oo ;)
-Sweet nya Awal ngan Scha.

-As usual, Faizal Tahir punya rayban menjadi pojaan aku , theee
-Ella best ooohh
-Lawakkk gila kot johan ngan usup wilcar tu . hahahahaha

-Bagus nyaa lahai sam cari mummy die bawak naik pentas .
-Dato siti comel , theee ;)


okay bai ;)


oh satu lagii



kacakk kan aaron aziz ;)

gambar kredit to Sensasi Selebriti

Wednesday, March 30, 2011

Birthday Wishlist Hahaha !


Lily EDT from Crabtree & Evelyn ;)

Friday, March 25, 2011

Cubaan Membunuh Diri






one word
TAK PIKIR PANJANG !

gila lah , abg bomba dah nak selamatkan dia pun dia still nak lepaskan , nak terjun jugak .
buat drama ajalah budak perempuan ni . tak tahu apa jadi, kenapalah dia boleh pikir nak bunuh diri, haish . orang sekarang ni, nak ambil jalan yang singkat sahaja nak selesaikan masalah

Sawan LIKE by Shafiq Hisham

Tuesday, March 22, 2011

7 reason why


i love to hear people speak in British accent ;)

so hello Orlando Bloom, Jude Law, and Alex Pettyfer ;)